Huisartsenpraktijk Liempde

We zijn een huisartspraktijk in een dorp. We zijn dus een echte dorpspraktijk, maar modern. We willen graag kleinschalige zorg leveren. De familiebanden in het dorp zijn belangrijk. Ook houden we korte lijnen met de (para)medische disciplines zoals de wijkzorg.

Daas Podotherapie

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die adviseren bij voetklachten en die zolen aanmeten. Denk aan sport- en schoenwinkels. Hoewel de hulpmiddelen als prettig worden ervaren, veroorzaken ze vaak problemen hogerop in het lichaam.

Psychologen Praktijk Boxtel

Een psycholoog is een deskundige op het gebied van psychische klachten die je kan helpen deze te verminderen of beter hanteerbaar te maken.
Doel daarvan is dat het je dagelijks leven niet meer beheerst.

Ergotherapie Boxtel

Ergotherapie richt zich op kinderen die problemen ondervinden met spelen, in de zelfredzaamheid of het meedoen op school. Hierbij gaat het om de activiteiten die kinderen zelf willen uitvoeren of waarvan de opvoeders en/of leerkrachten het belangrijk vinden dat ze deze kunnen uitvoeren.

Basic Trust

Naast de Basic Trustmethode ben ik gespecialiseerd in psycho-diagnostisch onderzoek vanuit de hechting/trauma invalshoek en werk ik graag actief samen met scholen, instellingen en overige disciplines.

Groepspraktijk Logopedie Boxtel

Groepspraktijk Logopedie Boxtel bestaat uit een team van spraaktaaldeskundigen met ieder hun eigen specialisme(n). De logopedistes vullen elkaar aan, versterken elkaar en zorgen voor een breed zorgaanbod op het gebied van stem, adem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en dyslexie.

Zo Oké

Mijn motto: iedereen is oké zoals hij of zij is. Vanuit deze positieve gedachte is gedrags- verandering beter te realiseren, zodat het ook u lukt om uw nieuwe levensstijl vol te houden. Als gediplomeerd gewichtsconsulente ben ik opgeleid om gezonde volwassenen en kinderen te begeleiden en te coachen naar een gedragsverandering bij gewichtsproblematiek.

Diëtistenpraktijk van Mensvoort

Ieder mens is anders en ieder advies is maatwerk. Daarom krijgt u tijdens het eerste gesprek veel vragen over uw hulpvraag, verwachtingen, gezondheid, medische voorgeschiedenis, leefsituatie, eerdere dieet-ervaringen, eetgewoonten en beweegpatroon. Daarna stel ik samen met u een behandelplan op.

Logopedie ’t Centrum

Groepspraktijk Logopedie Boxtel bestaat uit een team van spraaktaaldeskundigen met ieder hun eigen specialisme(n). De logopedistes vullen elkaar aan, versterken elkaar en zorgen voor een breed zorgaanbod op het gebied van stem, adem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en dyslexie.

Psychologenpraktijk Liduine Knubben

Het werken met mensen met uiteenlopende klachten, achtergronden en leeftijden geeft mij enorm veel voldoening. Naast professionaliteit en respect zijn inlevingsvermogen, warmte en transparantie voor mij de sleutel tot een geslaagde therapie.

Verloskundig Centrum Midden Brabant

Ons praktijkgebied bestaat uit Boxtel, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gemonde, Liempde, Sint Michielsgestel en Vught. Wij houden spreekuur op onze hoofdlocatie in Boxtel en tevens op locatie in Vught, Sint Michielsgestel en Den Dungen. Vanaf heden hebben we op elke spreekuurlocatie een echoapparaat tot onze beschikking.

Vivent Thuiszorg

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is.